Adele komt belofte niet na en haalt woede van fans op de hals

Adele verbreekt belofte
Door: Charlotte Wijnen
28-10-2021

Adele heeft zich de woede van een hoop fans op de hals gehaald. In 2017 annuleerde ze een concert in het Wembley Stadion in Londen en aan de fans werd beloofd dat ze bij een nieuwe datum ‘early access’ zouden krijgen. Maar deze belofte is de zangeres niet nagekomen…

Adele heeft op social media de eerste concerten aangekondigd sinds ze eerder deze maand haar comeback maakte. Die concerten staan gepland voor 1 en 2 juli 2022 in Hyde Park in Londen.

Hoop kritiek van fans

Veel fans konden hun geluk niet op, maar het leverde ook een hoop kritiek op. De tickets zijn momenteel al in de verkoop en omdat er veel animo voor is, zal de kans klein zijn dat alle fans met een eerder gekocht kaartje erbij kunnen zijn.

,,Sorry, tourvoorverkoop zeg je? Ik heb nog steeds mijn tickets van het concert in 2017 dat werd geannuleerd en je hebt ons een ‘exclusieve voorverkoop’ beloofd voor de volgende tour”, schrijft een verontwaardigde fan op Twitter. En een ander: ,,Wat is er gebeurd met de voorrang tickets voor degenenen die tickets hadden voor de geannuleerde Wenbley-concerten? Ik ben heel erg van streek dat dit vergeten lijkt te zijn!”

TAGS

Meer DenD