Adele maakt verpletterende indruk in USA: Hello, it’s me

Adele in SNL
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Met slechts drie woordjes introduceerde de 32-jarige zangeres zich vannacht op het grootste televisiepodium ter wereld. Met lange blonde lokken, maatje dun en een licht Amerikaanse tongval hield Adele haar allereerste monoloog in het satirische programma Saturday Night Live.

‘HELLO, IT’S ME’

In de studio waar ze 12 jaar geleden als jonge zangeres haar debuut maakte, mocht ze nu het Amerikaanse volk toespreken in haar ‘monoloog’. Voor de producer van SNL een stunt van jewelste want Adele onderging een metamorfose. Ze viel 44 kilo af. En ze maakte er ook maar meteen een grap over.

,,Ik zie er inderdaad heel anders uit dan toen jullie mij voor de laatste keer zagen. Vanwege alle covid-restricties moest ik kiezen voor TRAVEL-LIGHT. Dus ik heb besloten om de helft van mijzelf mee te brengen. Dit is de helft die ik heb gekozen!”

KIJK OOK: VIDEO: ‘Adele dunner dan ooit’

De zangeres verwees naar de geruchtmakende persiflage twaalf jaar geleden over Sarah Palin, destijds kandidate voor het vice-presidentschap, gespeeld door actrice Tina Fey. Destijds kreeg de SNL-show hierdoor extra veel aandacht. ,,Sarah Palin, schatjes, bedankt voor alles…”, zei Adele nu met veel gevoel voor humor.

Waarom haar lang verwachte album nog steeds niet af is, was er ook een verklaring van Adele. ,,Mijn huis is nog niet klaar, ik deed liever een paar pruiken op, drink zes glazen wijn en zie verder wel wat er gaat gebeuren…”

Adele zei nog dat ze heel zenuwachtig was voor deze aflevering, maar ze zingt nog steeds als een nachtegaal. Dat bleek ook een sketch waarin ze speelde en een vlijmscherpe Rolling in the Deep liet horen.

https://twitter.com/DanielNewman/status/1320222271550750720

Tags

ADELEAFVALLENSARAH PALINSATURDAY NIGHT LIVESNL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie