Adele onherkenbaar na afvallen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Zangeres Adele is kilo’s afgevallen. Zoveel kilo’s dat ze op een nieuwe foto nauwelijks te herkennen is. Een fan op Twitter deelt het kiekje.

Thee

Al een paar jaar geleden begon Adele met afvallen. In 2016 lukte het haar veertien kilo af te vallen. Dat heeft ze naar eigen zeggen gedaan door een personal trainer in te schakelen en natuurlijk veel gezonder te eten. Ze volgde het Sirtfood Dieet. Dan eet je bepaalde eiwitten om je metabolisme te stimuleren. Later is ze nog meer kilo’s kwijtgeraakt doordat ze geen thee meer dronk. Hoewel thee zelf nauwelijks calorieën bevat en groene thee ook nog eens gezond is, was geen thee meer drinken voor Adele dé oplossing. Zij deed namelijk in ieder kopje thee twee suikerklontjes en dat tikt nogal aan als je tien kopjes thee per dag drinkt.

Pilates

Afgelopen zomer werd duidelijk dat de 28 kilo die Adele inmiddels door de jaren heen was afgevallen nog niet genoeg waren voor haar. Nadat bekend werd dat ze ging scheiden van haar man werkte ze flink aan zichzelf. Ze ging pilates doen en nam ze meer tijd om te rusten en iets voor zichzelf te doen. In juli vertelde een vriendin van de zangeres dat er nog eens zes kilo af is, en op recente foto’s lijkt dat getal zelfs nog hoger te zijn.

 

 

Tags

ADELEAFVALLENDIEETDUNFIGUURSLANK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck