Adele onherkenbaar op nieuwe foto

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De wereldberoemde zangeres Adele is, in tegenstelling tot de meeste supersterren, nauwelijks actief op sociale media. Zo post ze maar eens in de paar maanden een foto op Instagram, en meestal staat ze daar maar half of onherkenbaar op. Vandaag besloot ze anders, en postte ze een foto waar ze duidelijk op staat. Fans weten niet wat ze zien!

‘Stoppen hoor!’


Er waren al foto’s opgedoken van een flink afgevallen Adele in bikini, maar toch weten veel mensen niet wat ze zien op de recente foto van Adele. De zangeres staat in een klein zwart jurkje en kijkt in de camera. ,,Echt knap, maar het moet nu wel stoppen hoor! We zouden haar zo voorbij lopen”, is een van de duizenden reacties. ,,Wow ze is is o dun!”, en ,,Ze ziet eruit als een compleet ander persoon”, luiden anderen. Uiteraard zijn er ook, en dat zijn er nog meer, mensen die bewondering hebben voor Adele en alle kilo’s die ze verloren is. ,,Ze ziet er geweldig uit” en ,,Hot, hot, hot”, schrijven zij. 

Rode wijn en chocola

Adele zou de kilo’s zijn verloren door het sirtfood dieet. Dat dieet moet ervoor zorgen dat bepaalde eiwitten in het lichaam worden geactiveerd die ervoor zorgen dat er hetzelfde effect ontstaan als wanneer je vast. Adele zou de afgelopen maanden vooral veel producten met die eiwitten hebben gegeven, en die zitten onder meer in koffie, boekweit, boerenkool, cacao, olijfolie, dadels en rode wijn. Daarnaast verklapte Adele dat ze voorheen veel koppen thee per dag dronk, met suiker en melk. Daar is ze meteen mee gestopt. 

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/

Tags

ADELEFOTOUITERLIJKZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck