Adele onthult ware reden van scheiding

Door: Charlotte Wijnen
08-10-2021

Adele kondigde in april 2019 haar scheiding met Simon Konecki aan. De scheiding werd in maart van dit jaar afgerond. In haar eerste interview sinds vijf jaar heeft ze toegegeven wat de ware reden van de scheiding was. ,,Het huwelijk was niet meer goed voor me’’, onthult ze.

Voor het eerst sinds vijf jaar spreekt Adele over de breuk. ,,Het was gewoon niet goed voor mij meer. Ik wilde niet eindigen zoals veel andere mensen die ik kende’’, vertelt ze in interview met Vogue. ,,Ik was niet echt ellendig, maar ik zou wel ellendig zijn geweest als ik mezelf niet op de eerste plaats had gezet. Maar er is niets ergs gebeurd of iets dergelijks.’’

‘Ik schaamde me’

Dat haar huwelijk niet slaagde, vond ze vooral teleurstellend voor haar achtjarige zoontje Angelo. ,,Ik schaamde me. Ik schaamde me zo erg dat ik het niet kon laten werken.’’

Volgens Adele stelde Angelo veel vragen in die tijd, waaronder waarom zij en Simon niet samen konden blijven. Ze heeft geprobeerd hem dat uit te leggen en het gesprek opgenomen, waarvan een fragment zelfs op haar nieuwe album zal staan.

Simon koopt huis tegenover Adele

In een poging om de best mogelijke ouders te zijn, heeft Simon een huis gekocht aan de overkant van Adele in Los Angeles, zodat er niet veel verandert voor hun zoon.

Inmiddels is Adele verder gegaan en heeft ze een nieuwe liefde gevonden. In het interview bevestigt ze dat ze samen is met Rich Paul en heel gelukkig is. ,,Hij is geweldig, hij is verdomd grappig en super slim.”

Meer DenD