Adele zegt Hello tegen vrolijk leven, en dag tegen streng dieet!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Verzekerd van een nieuwe liefde heeft zangeres Adele haar afvalmarathon in haar inmiddels weer goed gevulde ijskast gezet. Na de verdwenen 75 kilo’s stal de Amerikaanse manager van sportsterren Rich Paul het hartje en de maag van de 34-jarige zangeres.

Want Adele heeft namelijk besloten om weer normaal te gaan eten na het dieetstrafkamp. Let op: normaal, in die zin dan dat ze niet meer in het oude patroon wil terugvallen.

Iedereen die wel eens aan de lijn doet herkent meteen de grote vijand die natuurlijk ook bij de zangeres op de loer ligt: het jojo-effect!

Adele sloot het huwelijk met haar inmiddels ex Simon Konecki (ze hebben samen een achtjarig zoontje) in maart van dit jaar af en met haar nieuwe vlam Rich bezocht ze onlangs voor de eerste keer een basketbalwedstrijd.

De nieuwe liefde doet zijn naam trouwens eer aan, want volgens de National Enquirer zou deze manager van NBA-sterren, onder wie Le Bron James, goed zijn voor 100 miljoen dollar.

Volgens een bron van het magazine zou Adele veel minder schuldgevoel nog hebben als ze aan tafel zit in vergelijking met de tijd toen ze een mensenlichaam zwaarder woog. 

Tags

ADELEDIEETLEBRON JAMES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck