Adele zegt nóg een optreden af!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Zangeres Adele zal níet haar opwachting maken tijdens de Brit Awards. Waarom ziet ze hier van af?

De optredens in Las Vegas zijn niet de enige shows die Adele heeft afgezegd. Ook komt ze niet naar de Brit Awards. Dat schrijft The Sun. Een bron vertelt: ,,Het was bevestigd dat Adele zou optreden, maar dat ze zich heeft teruggetrokken. Het is een enorme klap voor de organisatoren.”

Zo kort…
De organisatie zou nu in gesprek zijn met haar team om te kijken of ze op een andere manier betrokken kan zijn. Adele heeft zich naar verluidt teruggetrokken omdat zij bang waren op de reacties als ze wél zou optreden bij de Brit Awards, zo kort nadat ze de optredens in Las Vegas heeft geannuleerd.

Ruzie
Rondom de afzegging van de shows in Las Vegas doen verschillende geruchten de ronde. De officiële lezing is dat Adele de shows niet door liet gaan vanwege trage leveringen en het coronavirus. De show zou – ondanks de gedane moeite – nog niet klaar zijn. Kort na die verklaring staken al geruchten de kop op dat het mogelijk een andere reden zou hebben. Gefluisterd wordt dat het kwam door ruzie met mensen met wie Adele samenwerkte of door de relatieproblemen met haar (ex-?)vriend Rich Paul.

Tags

ADELELAS VEGASREACTIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck