Adele zet grote stap in haar relatie met Rich Paul

Adele zet grote stap in haar nieuwe relatie
Door: Charlotte Wijnen
23-09-2021

Adele maakte onlangs haar relatie met Rich Paul officieel en het stel heeft nu al een grote stap in de relatie gezet. Ze hebben elkaars kinderen ontmoet.

Onafscheidelijk

,,Adele is erg verliefd op Rich en hun relatie is de afgelopen maanden serieuzer geworden”, vertelt een bron die dichtbij de artiest staat aan E! Nieuws.

Ze hebben zelfs al een belangrijke mijlpaal bereikt door elkaars kinderen te ontmoeten. Volgens de bron is Rich nooit getrouwd geweest, maar heeft hij wel drie kinderen. Adele heeft één kind, de achtjarige Angelo uit haar eerdere huwelijk met Simon Konecki.

,,Ze hebben allebei elkaars kinderen ontmoet, maar houden het rustig om hen heen”, aldus de bron. ,,Ze verblijven bij elkaar in Los Angeles, en zijn vrijwel onafscheidelijk. Ze voelt zich echt op haar gemak bij hem. Het draait allemaal om plezier hebben.”

Nieuwe muziek

Terwijl ze haar nieuwe liefde haar volle aandacht lijkt te geven, is Adele ook druk bezig geweest met haar nieuwe muziek. De bron zegt dat ze van plan is om in de winter nieuwe nummers uit te brengen en hoopt dat ze in december voor de feestdagen uitkomen.

Haar album zal over haar scheiding gaan, die uiteindelijk in maart werd geregeld, en ‘wat ze de afgelopen jaren mee heeft gemaakt’, zo zegt de insider. Maar concrete plannen om op te treden heeft ze nog niet. ,,Ze zou graag optreden en weer op tournee gaan, maar is voorzichtig met COVID en heeft nog geen concrete plannen.”

Meer DenD