Adempauze voor André en Sarah?

Relatie Dré en Sarah afgelopen?
Door: Charlotte Wijnen
23-10-2021

Een hoop vragen over de relatie van André en Sarah. André landde afgelopen weekend op Schiphol, maar Sarah was nergens te bekennen. De rest van de week heeft nog niemand het stel samen gezien en gisteren zou Sarah huilend zijn gespot. Nemen ze een adempauze?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens juicekanalen is het over en uit

Sinds André zondag weer voet op Nederlandse bodem zette, is hij niet meer samen met Sarah gezien. Volgens verschillende juicekanalen is het zo klaar als een klontje: de twee zijn niet meer samen.

Yvonne Coldeweijer wijdde er zelfs een hele YouTube video aan. ,,Ik heb van mijn bron gehoord dat André Sarah heeft gedumpt. Dat komt omdat hij de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah”, vertelt Yvonne.

En Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, meent dat Rachel in haar omgeving vertelt dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet. ,,Rachel Hazes heeft echt aan haar mensen verteld dat het uit is. Of het nou een break was of dat ze tijdelijk uit elkaar waren weet ik niet, maar ze zei gewoon tegen haar mensen dat het uit was.”

Sarah verdrietig

Ook is het veel volgers opgevallen dat Sarah haar André-ketting minder vaak draagt dan voorheen. Op de laatste foto’s op haar Instagram is het kettinkje niet te zien, maar in haar bio staat nog altijd dat ze samen is met de zanger.

Toch was Sarah gisteren enorm verdrietig. ,,Sarah is net in Mijdrecht gespot en huilend weggelopen”, zo meldde juicekanaal RealityFbi. Zou het met André te maken hebben?

Niet zonder kleerscheuren

Mochten we geloven dat er een punt achter de relatie is gezet, zal André er niet zonder kleerscheuren vanaf komen. Een aantal maanden geleden kocht het stel een luxe appartement in Rotterdam voor de prijs van 855.000 euro. Ze lieten er een hypotheek op vestigen van vijf ton dus er is minimaal 355.000 euro eigen geld ingestoken.

Sarah is voor de helft eigenaar van het optrekje. Dus mocht de relatie tot het verleden behoren, zal André haar moeten uitkopen, zo meldt BekendeBuren. De zanger zou dan niet alleen de hypotheek voor zijn rekening gaan nemen, maar Sarah ook een paar ton moeten betalen.

Meer DenD