ADO en El Khayati spelen graag tegen Willem II

Door: Sinem Toprak
12-12-2018

DEN HAAG – ADO Den Haag speelt op basis van recente statistieken graag tegen Willem II. De Haagse formatie won de laatste vijf duels met de Brabanders. Vrijdag mikt de huidige nummer twaalf in Tilburg op de zesde zege op rij. Ook clubtopscorer Nasser El Khayati heeft tegen Willem II een prima staat van dienst: in de laatste drie wedstrijden tegen de Tilburgers bracht hij vier goals en één assist op zijn naam.

”Het zou wel zo kunnen zijn dat dit mijn favoriete tegenstander is”, liet El Khayati weten op de website van ADO Den Haag. ”Ik heb veel belangrijke goals gemaakt in de wedstrijden tegen Willem II. Maar dit is wel weer een heel andere wedstrijd. We moeten het laten zien als team. Willem II speelt aanvallend voetbal met hun 4-3-3 formatie, maar wij kunnen daar zeker een goed resultaat pakken. Kijk maar naar het verleden.”

El Khayati staat dit seizoen in de eredivisie al op tien goals en vier assists. ”Het zijn goede persoonlijke cijfers, maar als team gaat het nog wat minder dan vorig seizoen. Daarom heb ik een gemengd gevoel. Ik ben een teamspeler en wil punten pakken met een goed draaiend team. Dan gaat het overigens automatisch ook goed met mij, omdat het makkelijker voetbalt.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD