Adriaan vreesde Bassie nóóit meer te zien!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De ruzie tussen Aad en Bas van Toor is bijgelegd. Gelukkig maar, want Aad vreesde dat hij zijn broer nooit meer zou zien…

Aad van Toor (79) kan opgelucht ademhalen. Hij en zijn broer Bas (86) kunnen weer door één deur. Begin december was Aad zelfs bang dat hij zijn broer nooit meer te zien zou krijgen. Ze hadden destijds slaande ruzie over de coronavaccinaties. Aad vertelde toen: ,,Ik heb er alles aan gedaan, maar het houdt op een gegeven moment op.”

Hoogtepunt
Die ruzie is dus bijgelegd. Nu vertelt Aad tegen RTL Boulevard dat het coronavirus een tijdelijk probleem is: ,,Mijn idee is dat het binnen enkele weken over zijn hoogtepunt heen is en dat we het weer normaal gaan krijgen.” Volgende week dinsdag heeft Aad afgesproken met Bas. En dat is maar goed ook, want zo laat Aad weten: ,,met Bas is het kwakkelen.”

Zenuwpijnen
De gezondheid van Bas is al geruime tijd broos. De voormalige clown heeft de afgelopen jaren zware operaties ondergaan en is halfzijdig verlamd geraakt. Bovendien heeft hij last van zenuwpijnen. Libelle maakte bekend dat Bas van Toor gebruik maakt van iemand die aan natuurlijke geneeswijzen doet. Dit schijnt hem te helpen.

Machteloos
Aad is blij dat Bas in elk geval nog zijn gevoel voor humor heeft. Hij heeft het er wel zwaar mee dat het niet zo goed gaat met zijn broer: ,,Het maakt me machteloos. Bas verdient dit absoluut niet. Bas stond altijd klaar voor andere mensen.”

Animatie
De broers mogen dan hoogbejaard zijn, ze gaan nog steeds mee met hun tijd. Dinsdag werd bekend dat er een animatiespel over het befaamde duo is uitgekomen met de titel Bassie & Adriaan: Een gouden vangst. In dat spel maken boeven als de Baron, Vlugge Japie en B2 ook weer hun opwachting.

Altijd jong
Bassie vindt het ,,geweldig” om zichzelf en zijn broer geanimeerd te zien: ,,En het voordeel is dat we digitaal altijd jong blijven, dus we maken nog van alles me.”

Tags

Aad van ToorBas van ToorBassie & AdriaanBijgelegdbroze gezondheidRuzie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie