Adriana Lima zwaait af als angel

NEW YORK – Adriana Lima haalt donderdag voor het laatst haar vleugels uit de kast. Het Braziliaanse topmodel loopt voor de laatste keer over de catwalk tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show, maakte ze vlak voor de modeshow bekend via social media.

“Beste Victoria. Bedankt dat je me de wereld hebt laten zien, je geheimen hebt gedeeld en – het belangrijkste – dat je me niet alleen vleugels hebt gegeven maar me ook hebt laten leren vliegen”, schreef Adriana, die “de beste fans in de wereld” ook een hartje stuurde.

De 37-jarige Adriana loopt donderdag voor de achttiende keer mee in de Victoria’s Secret Fashion Show, die jaarlijks door miljoenen mensen wordt bekeken. De Braziliaanse was twintig jaar verbonden aan het Amerikaanse lingeriemerk.

Ook de Nederlandse modellen Romee Strijd, Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt zijn donderdag te zien in de Victoria’s Secret Fashion Show. Ze delen de catwalk met bekende collega-angels als Kendall Jenner, Candice Swanepoel en de half-Nederlandse zussen Bella en Gigi Hadid.

 

BuzzE