Adviseur Shima Kaes reageert: ‘Verbijsterd dat Johnny nog op tv is’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was gisteren even spannend of Johnny de Mol wel zijn eigen talkshow HLF8 ging presenteren, maar hij besloot toch plaats te nemen aan het hoofd van de tafel. Ongepast, vinden velen. De adviseur van Shima Kaes vindt dat Johnny zijn taken moet neerleggen totdat het rechtssysteem over zijn lot heeft geoordeeld.

Het dossier van de aangifte die Shima Kaes tegen haar ex-verloofde Johnny heeft gedaan ligt op straat. HP/De Tijd kreeg het volledige dossier in handen en heeft een gedetailleerd beeld geschetst van de vermeende geweldsincidenten.

Johnny de Mol ontkent op tv

Johnny twijfelde naar eigen zeggen om gisteren HLF8 te presenteren. Hélène Hendriks kwam last minute opdraven om voor hem in te vallen, maar Johnny besloot uiteindelijk toch zelf plaats te nemen aan de tafel.

Hij begon de talkshow dan ook met een verklaring. ,,Voor mij zijn er leukere dagen geweest. Er is vandaag een publicatie verschenen waarin mijn ex mij er opnieuw van heeft beschuldigd dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd”, zei Johnny.

Hij erkende dat de relatie met Kaes niet altijd harmonieus was, maar dat er van mishandeling geen sprake was. ,,Met twee vingers in de lucht kan ik zeggen: er is niets van de beschuldigingen waar. Ik heb het allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake.”

‘Ongepast’

Maar afgezien van het feit of het waar is of niet, vonden velen het ongepast dat Johnny gisteren op televisie verscheen. Ook Karim Aachboun, de adviseur van Shima Kaes, kwam met een reactie op social media. ,,Beste allen, ik ga ervan uit dat de heer John de Mol niet aan willekeur doet en in het huidige maatschappelijke klimaat acht ik het gepast dat de heer Johnny de Mol zijn taken bij HLF8 per direct neerlegt, totdat het rechtssysteem over zijn lot heeft geoordeeld.”

Hij verwijst naar Jeroen Rietbergen, een andere verdachte BN’er. ,,Of vindt de heer John de Mol dat zijn zoon boven andere verdachte BN’ers staat zoals Jeroen Rietbergen?”

Tags

BESCHULDIGINGBESCHULDIGINGENJOHNNY DE MOLMISHANDELINGSHIMA KAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck