Advocaat haalt Roddelpraat offline

Advocaat haalt Roddelpraat offline
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De heren van Roddelpraat zijn woest: de laatste uitzending is offline gehaald. In de uitzending hadden Dennis Schouten en Jan Roos het over de vermeende minnares van Tom Egbers. ,,Gelijk een schuimbekkende advocaat op ons dak”, schrijven de heren op Instagram.

De Roddelpraat-uitzending die afgelopen woensdag online kwam, is offline gehaald. Volgens Dennis en Jan heeft de Volkskrant daarvoor gezorgd. In de uitzending hadden ze het uitgebreid over de vermeende minnares van Tom Egbers, maar volgens de Volkskrant klopt hun verhaal niet. Dennis en Jan zouden namelijk de verkeerde vrouw hebben aangewezen.

Offline

Er werd direct een advocaat op de heren gestuurd en de uitzending werd offline gehaald. In een lang bericht op Instagram hebben Dennis en Jan hun frustratie over de situatie geuit. ,,Hadden we het dan echt zo vreselijk verkeerd? En hoe kwam dat? Waarom wilde de Volkskrant eigenlijk geen rectificatie? En wie is dan wel de vrouw waar Tom drie jaar lang mee aan het tongen was?”, aldus Dennis en Jan. Op hun website laten ze weten dat ze in de volgende uitzending de situatie opnieuw gaan bespreken. ,,We blijven met veel vragen achter die we in de volgende uitzending allemaal zullen bespreken.”

Tags

DENNIS SCHOUTENJAN ROOSRODDELPRAATTOM EGBERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie