Advocaat komt met nieuwe details vechtpartij Sambo

Raymi Sambo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Toen het jaar 2020 nauwelijks was begonnen raakte acteur Raymi Sambo al in opspraak. De man heeft een vrouw geslagen tijdens oudejaarsnacht. De advocaat van de vrouw laat nu weten wat er precies is gebeurd die nacht.

Bloed bij ogen en neus

,,Cliënte weet nog dat zij opstond en naar de acteur is gelopen als een soort toenadering. Zij heeft toen iets gezegd van: “Laten we er een leuk 2020 van maken”, zegt advocaat Sébas Diekstra tegen Shownieuws. ,,Meteen daaropvolgend voelde zij direct een harde stoot in haar gezicht. Dit kwam voor haar totaal uit het niets.” Sambo deelde een kopstoot uit en gaf met zijn rechter vuist een stomp in haar gezicht. ,,Zij voelde direct pijn bij haar ogen en neus. Ze zag ook dat er overal bloed lag. Op de grond, haar kleren en gezicht. Zij werd direct heel duizelig.”

In een verklaring liet Sambo eerder weten dat er alcohol in het spel was, en dat het zonder drank op vast niet uit de hand gelopen was. Volgens de advocaat is er echter geen sprake van alcohol. ,,Ze vindt het heel vervelend dat dit beeld wordt geschetst. Zij had een gezellige avond totdat zij opeens uit het niets werd aangevallen.”

Tags

ALCOHOLRAYMI SAMBOSLAANVECHTPARTIJVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck