Advocaat Marilyn Manson: alle aantijgingen zijn vals

Door: DitjesDatjes
03-05-2021

Marilyn Manson is nog altijd verwikkeld in een aantal rechtszaken, waarbij meerdere vrouwen hem van seksueel plus emotioneel misbruik en onderdrukking beschuldigen. Actrice Esmé Bianco (38), die onder meer te zien was in Games of Thrones, beweert dat de ‘shock rocker’ haar ook gedrogeerd heeft, voordat ze misbruikt werd. Dit meldt Page Six.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bianco zegt in 2011 naar een huis gelokt te zijn, waar Manson haar drank en drugs gaf, waardoor ze volledig de weg kwijt was. De zanger zou haar toen opgesloten hebben in een kamer, waar ze zweepslagen kreeg en gedwongen werd tot seks met een andere vrouw. Volgens het juridische team van Manson klopt er helemaal niets van de beschuldigingen.

“Voor de duidelijkheid: deze zaak is enkel en alleen ingediend nadat mijn cliënt weigerde toe te geven aan de krankzinnige financiële eisen die mevrouw Bianco en haar advocaten stellen. Alles wat zij beweert heeft nooit plaatsgevonden en daarom gaan wij ook niet akkoord met het financiële voorstel dat ze ons hebben gedaan. Wij gaan dit aanvechten in de rechtbank en hebben alle vertrouwen in een goede afloop,” aldus Howard E. King, de advocaat van Manson.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD