Affaire Sarah van Soelen oorzaak spanningen relatie Robert Doornbos?

Affaire met Sarah van Soelen donkere wolk boven relatie Robert Doornbos?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer kwam vorige week met juice over voormalig autocoureur Robert Doornbos. Hij zou meerdere keren vreemd zijn gegaan en een affaire hebben gehad met Sarah van Soelen, de ex van André Hazes. En vooral met die roddel zou Chantal Bles in de maag zitten. ,,Dat is voor Chantal echt een afgang.”

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Robert een affaire gehad met Sarah van Soelen. Maar voor wie Robert en Chantal op Instagram volgt, zou denken dat het gerucht geen enkel effect heeft op het stel.

‘Afgang’

,,Vooral hij doet erg zijn best om haar te posten”, laat Yvonne Coldeweijer op Instagram weten. Toch zou Chantal wel met het gerucht in haar maag zitten. ,,Chantal is vooral hysterisch over het cheating verhaal met Sarah van Soelen. Dat is voor Chantal echt een afgang.”

‘Vader Chantal woest’

Het gerucht over de affaire met Sarah zou er dan ook voor gezorgd hebben dat er spanningen zijn ontstaan in de relatie van Robert en Chantal. Ook Jos, de vader van Chantal, zou woest zijn op zijn schoonzoon. ,,Zijn dochter en Robert hebben nog bij hem in huis gewoond in moeilijke tijden”, legt Coldeweijer uit.

‘Schone schijn’

Jos zou Robert altijd hebben gezien als de ‘ideale schoonzoon’ en zou daardoor behoorlijk teleurgesteld zijn. ,,Nog drie weken tot de bruiloft en ook de familie Bles betaalt flink mee… Vader Jos is dus laaiend. Wat je ziet op Instagram blijft dus schone schijn.”

Meer verhalen

Naast de vermeende affaire met Sarah van Soelen, zou Robert ook met andere vrouwen afgesproken hebben. Volgens Yvonne Coldeweijer weet heel Amsterdam Zuid af van zijn affaire met een vijftien jaar oudere dame. ,,Volgens de spion van wie ik dit verhaal heb vernomen, heb je mannen in Zuid die vreemdgaan, maar Robert spant volgens hem de kroon”, liet Coldeweijer eerder al weten. ,,Die gaat volgens de spion gewoon op ‘rooftocht’.”

Tags

CHANTAL BLESJUICEROBERT DOORNBOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie