Afgewezen Cora kiest bij BZV voor broer van Evert

Cora kiest voor broer van Evert
Door: Jos La Grande
10-04-2022

Een dramatische ontwikkeling in de boerderij van boer Evert. De populaire Maud mag blijven, maar Cora wordt weggestuurd door de stuurse boer Evert. Cora die laat het er niet bij zitten. Ze gaat linea recta naar de broer van Evert, boer Koop.

Cora blijkt te smachten naar het boerse leven, want net voordat Evert de keuze maakte waren er oprechte tranen bij haar. Die waren niet te stoppen. Ze smacht naar het buitenleven en heeft een zwakte voor boeren en met name voor Evert.

Daarbij kwam ze zelfs tot een historische uitspraak. Want wat wil Cora? ,,Huisje, boompje, beestje, boertje”, is het het ideaal van deze Cora.

Nadat Evert haar de deur wees ging Cora, ook tot verbazing van presentatrice Yvonne Jaspers, rechtstreeks naar Koop, de broer en een kopie van Evert. ,,Ze mag best een poosje bij me blijven”, zei Koop, die de amor ook zag opbloeien. Eerder pakte Cora de koe meteen bij de horens. Cora over Koop: ,,Ik vond je gewoon een leuke vent, hoe denk je erover?”

Maud, filosofisch en inlevend, ziet de overwinning gloren, terwijl Cora even daarvoor nog goede hoop had. Ze vond dat ze met Evert een leuk gesprek had gehad en ze ze vond het oogcontact met Evert ook heel waardevol.

,,Ik ben er echt heel erg blij mee”, was het eindoordeel van Maud, die Evert wel ziet zitten en vooral ook de gesprekken die ze met hem wil voeren. Evert blijkt overigens nogal stug in de omgang, maar beloofde aan Yvonne dat hij meer van zijn gevoelens zal gaan tonen.

DenD promoties