Afloop Hans uit B&B Vol Liefde verklapt: met déze vrouw in Italië

Hans heeft al een vrouw
Door: Charlotte Wijnen
12-08-2022

Nadat er al vier vrouwen uit de Italiaanse B&B van Hans vertrokken zijn, is het nu de beurt aan Denise om zijn hart te veroveren. Hoewel Hans het te druk lijkt te hebben om haar genoeg aandacht te geven, zouden ze wél voor elkaar gevallen zijn. Een foto op Facebook bewijst dat de twee momenteel samen in Italië zijn…

Na Hayriye, Desiree, Sylvia en Natascha, is nu Denise afgereisd naar de B&B van Hans. Hoewel de eerdere vrouwen vooral moeite hadden met Libera, de ex van Hans, heeft Denise juist te maken met een Hans die alleen maar werkt.

Weinig tijd voor Denise

Hans is namelijk enorm druk met zijn B&B en boomkwekerij, waardoor hij maar weinig tijd heeft voor Denise. ,,Feit dat hij zo druk is in zijn hoofd, betekent dat het contact tussen mij en hem minder is. Dat is ook zoals hij is”, zegt Denise in het programma. Maar omdat ook zij een eigen bedrijf runt, heeft ze er begrip voor. ,,Hij hoeft zich niet beter voor te doen. Ik heb er begrip voor dat hij een eigen bedrijf heeft.”

Wel noemt ze Hans al snel een ‘workaholic’. ,,Hij is continu bezig. Hij moet ook zen worden, want hij gaat tot het gaatje”, concludeert Denise.

‘Samen met Hans’

Toch schijnt Hans later de knop om te hebben gezet, want een foto op Facebook bewijst dat hij en Denise op dit moment samen in Italië zijn. ,,Geen beter leven dan een ‘goei’. Genieten op het strand van het mooie weer”, schrijft Denise op Facebook met een foto waarop ook de benen van een man te zien zijn.

In de reacties wordt direct de grote vraag gesteld. ,,Zit je in Italië?”, vraagt iemand. ,,Ja klopt”, antwoordt Denise. Een ander weet wel met wie ze daar is. ,,Samen met Hans.”

Denise reageert met een hartje, waarop ze het zelf lijkt te bevestigen. Heeft Hans na alle afwijzingen dan tóch de liefde in B&B Vol Liefde gevonden?

Meer DenD