‘Afrojack laat kind in de steek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wie verliefd is kan vreemde dingen doen, en zelfs andere dierbaren tijdelijk vergeten. Dat lijkt nu aan de hand te zijn met Afrojack. De artiest heeft volgens een goede vriendin van Amanda Balk, de ex van Afrojack, zijn dochter al een jaar niet gezien.

Niet op bruiloft

Shownieuws meldt dat een goede bekende van Amanda Balk vertelt dat Afrojack zijn dochtertje Vegas (8) niet meer wil zien. En dat zou allemaal liggen aan Elettra Lamborghini, de met wie Afrojack in 2020 trouwde. Het zou volgens de bekende Elettra zijn geweest die heeft besloten dat haar geliefde zijn dochter niet meer mag zien. Extra pijnlijk: Vegas was niet aanwezig bij het huwelijk van zijn vader, en dat terwijl ze had aangegeven dat wel te willen.

Inbraak

Helaas is dat niet het enige leed dat Afrojack volgens Shownieuws heeft aangedaan aan Amanda en dochter Vegas. De inbraak bij Amanda zou namelijk ook deels de schuld zijn van Afrojack. Hij was namelijk verantwoordelijk voor de veiligheidsservice bij Amanda thuis. Hij zette dat stop, terwijl hij volgens de bekende van Amanda wist dat er meerdere malen is geprobeerd in te breken bij Amanda. Toen Vegas aan haar vader wilde laten weten wat er was gebeurd, schreef Afrojack terug: ,,Vervelend, sterkte ermee!”.

Missen

Amanda reageert als volgt op bovenstaand verhaal: ,,Treurig genoeg klopt dit inderdaad. Ik wil verder inhoudelijk geen uitspraken doen, omdat de situatie heel gevoelig ligt. Hij is de vader van mijn dochter en daarom hoop ik voor haar dat hun magische band ooit weer hersteld. Ik gun haar natuurlijk de beste papa van de wereld. Het is af en toe best moeilijk om haar van dichtbij haar vader zo te zien missen.”


Afrojack distantieert zich volgens Shownieuws van het verhaal dat de bekende van Amanda vertelt.

Tags

AFROJACKAMANDA BALKDOCHTERTJEVEGAS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck