Afrojack ziet dochter niet: ‘7 dagen bij haar moeder’

Afrojack ziet zijn dochter niet
Door: Charlotte Wijnen
05-10-2022

DJ Afrojack heeft geen contact met zijn dochter Vegas. Het meisje woont zeven dagen in de week bij haar moeder Amanda Balk. ,,Maar hij blijft van harte welkom in haar leven.”

Het is duidelijk dat het tussen Afrojack en zijn ex Amanda Balk niet botert. Toch hebben ze samen een dochtertje, die tussen de twee vuren in zit. De dj ziet Vegas op dit moment niet, en volgens Amanda heeft dat allemaal te maken met zijn vrouw Elettra Lamborghini, die het contact zou hebben verboden.

Ontmoeting

Volgens Afrojack was het juist Amanda die de hereniging in de weg had gestaan en vertelde een tijdje geleden in de media dat hij zijn dochtertje erg mistte. Uiteindelijk volgde er een ontmoeting, waarna Amanda liet weten dat Vegas een ‘hele fijne dag’ met haar vader had gehad.

Maar de afgelopen tijd laat Amanda op Instagram zien dat Vegas zeven dagen in de week bij haar is. Wat is er gebeurd?

Deur wagenwijd open

Omdat Amanda op Instagram veel vragen krijgt over hoe de band op dit moment tussen Afrojack en Vegas is, heeft ze besloten een update te geven. ,,Heeft je dochter dan helemaal geen contact met haar vader? Aangezien jij haar 7 dagen hebt”, vraagt een volger. ,,Nee, Vegas heeft helaas geen contact met haar vader”, antwoordt Amanda.

Toch vertelt ze dat de deur voor de dj nog altijd wagenwijd openstaat. ,,Maar hij blijft van harte welkom in haar leven!”, besluit ze.

Meer DenD