‘Afstand nekt boer Bastiaan’

Door: DitjesenDatjes
16-04-2020

Boer Bastiaan wil geen lange afstandsrelatie. Dat heeft hij enkele weken geleden al duidelijk gemaakt. Milou, die in Duitsland woont, is echter niet van plan om snel te gaan verhuizen. Betekent dit het eind van het BZV-avontuur van Milou?

Geen relatie op afstand

In een nieuw voorstukje voor de aflevering van komende zondag is te zien dat Bastiaan en Milou een goed gesprek hebben in de schuur. ,,Ik wil het wel gewoon proberen, maar ja. Het wordt lastig”, zegt Milou tegen haar boer over een eventuele relatie met zo’n grote afstand. Bastiaan probeert het even samen te vatten: ,,Jij weet niet zeker of je je over vijf of tien jaar wel hier ziet.”
Milou ziet in dat de afstand op dit moment aan haar ligt, maar aan verhuizen moet ze niet zo snel denken. ,,Ja, voor mij zou dat gewoon betekenen dat ik wel moet gaan verhuizen. Ook best wel ver. Gewoon mijn hele leven opgegeven om hier iets nieuws te maken.”

Tegelijkertijd weet Milou ook dat Bastiaan de ware voor haar zou kunnen zijn, en ze heeft ook het gevoel dat ze haar eigen glazen ingooit door zo met Bastiaan te praten. De boer is op zijn beurt erg standvastig en maakt nog eens duidelijk dat een relatie met een vrouw die ver weg woont er niet meer inzit. ,,Kijk ik wil zelf niet meer in de situatie komen dat je elkaar heel leuk vindt. Dat je elkaar niet heel vaak kan zien en dan is het altijd heel leuk als je elkaar ziet en voor je het weet ben je een half jaar, een jaar verder. Dat……, ja. Ik had mezelf voorgenomen geen lange afstand relatie te nemen. Dat ga ik gewoon niet meer doen.”


Meer DenD