Aftrap tweede seizoen Meiden Die Rijden trekt 550.000 kijkers

Door: DitjesDatjes
27-01-2022

De aftrap van het tweede seizoen van Meiden Die Rijden heeft woensdagavond 550.000 kijkers getrokken op NPO 3, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). In dit seizoen worden opnieuw vrouwen gevolgd die vrachtwagenchauffeur zijn en hiermee “hun meisjesdroom hebben waargemaakt”.

Meiden Die Rijden is het op 23 programma’s na best bekeken programma van de avond en bevindt zich daarmee in de onderste regionen van de top-25. In de eerste aflevering is te zien hoe chauffeur Anneke richting Noorwegen vertrekt, wordt Samantha gevolgd, die pas sinds twee weken vrachtwagenchauffeur is en bouwmaterialen gaat afleveren en is chauffeur Amy te zien. Zij verscheen ook in het eerste seizoen, waarin werd verteld dat zij baarmoederhalskanker had. Daarvan is zij nu hersteld.

Traditiegetrouw is het NOS Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma van de avond (2,1 miljoen). Het programma Tussen Kunst en Kitsch, dat net als het journaal op NPO 1 werd uitgezonden, volgt met 1,8 miljoen kijkers. Het Half Acht Nieuws van RTL 4 is het op twee na best bekeken programma (1,4 miljoen). De talkshow VI Vandaag, die met 806.000 kijkers op plek 11 komt, is het meest bekeken op SBS6.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD