Airen had helse pijnen na bevalling

Airen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De bevalling van Airen Mylene liep erg voorspoedig. Op 9 januari werd zoontje Foss geboren. De presentatrice heeft maar 4.5 uur in het ziekenhuis doorgebracht en mocht daarna weer naar huis. Ze voelde zich prima, maar enkele dagen later kreeg ze helse pijnen. 

Overmoedig

,,Ik voelde me kiplekker. Ik had zelfs direct zin in een biertje om het te vieren”, zegt Airen over de dag nadat ze was bevallen tegen weekblad Weekend. De presentatrice heeft het zelfs over een droombevalling. Maar een aantal dagen later ging het alsnog mis. ,,Het ging even helemaal niet goed. Zoals ik al zei, ik voelde me na de bevalling kiplekker. Ik dacht dus dat ik alles wel weer kon. Misschien toch overmoedig, want vijf dagen na de bevalling ben ik heel naar uitgegleden bij ons thuis in de badkamer.”

‘Alsof er iets scheurde’

Toen Airen haar pasgeboren zoontje in bad wilde stoppen, kreeg ze een ontzettende pijn in haar buik. ,,Het leek wel alsof er van alles scheurde van binnen.” Na een paar dagen rust was de pijn nog steeds niet over en dus ging Airen naar de specialist voor controle. ,,Gelukkig was er niets ernstigs aan de hand, ik had gewoon toch meer rust moeten nemen. Ik heb vervolgens vijf dagen lang op bed gelegen.”

Inmiddels voelt Airen zich weer een stuk beter en denkt ze zelfs weer aan terug aan het werk gaan. ,,Ik ga rustig even genieten van mijn tijd met de jongens. Er is hier genoeg te doen, maar het lijkt me heerlijk om straks weer aan de slag te gaan.” 

Tags

AIREN MYLENEBEVALLINGKINDPIJNVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck