Airen Mylene betrapt door SBS-collega’s

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Airen Mylene en Teake Teakema zijn begin maart voor het eerst ouders geworden. Presentatrice Airen beviel op 8 maart van zoontje Bodhi. Een wonder, want Airen had nooit gedacht zo snel in verwachten te zijn. Ze heeft namelijk PCOS.

Voorzichtig

PCOS is een aandoening aan de eierstokken waardoor een vrouw minder vruchtbaar is. De SBS-presentatrice dacht door de aandoening dat het wel even zou duren voordat het raak zou zijn. Toen bleek dat ze zwanger was kon ze haar geluk niet op. Toch bleef ze voorzichtig, en vertelde ze de eerste vijf maanden aan bijna niemand dat ze zwanger was.

Haar collega’s van Hart van Nederland hadden wél door dat Airen zwanger was, zonder dat ze het vertelde. “Achteraf hoorde ik dat met name de vrouwen van Hart van Nederland wat door hadden“, zegt Airen tegen Privé. “Op een gegeven moment droeg ik een gestreept shirt, waarop er schijnt te zijn gefluisterd: ‘Als ze wil dat het geheim blijft, moet ze niet zoiets aantrekken.’” Ook was Airen niet altijd voorzichtig met het bedekken van haar buik: “Als ik me aan het omkleden was in de visagieruimte had ik de deur ook niet altijd dicht. Dus toen is er ook weleens ineens een buikje bij me gespot. Maar ze hebben netjes hun mond gehouden.”

Gelukkig is het met de zwangerschap helemaal goed gekomen, en is Bodhi

Tags

AIREN MYLENESBSTEAKE TEAKEMAZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck