Airen Mylene koos voor maximale borsten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Toen SBS-presentatrice een tiener was had ze veel last van het feit dat haar borsten het bij cup AA hielden. Daarom besloot ze voor een vergroting te gaan.

Zielig

,,Iedere avond als ik mijn bh uitdeed vond ik mezelf heel zielig, dus heb ik nieuwe borsten gekocht,” vertelt de 32-jarige zwangere aan Flair. Ze kiest op advies van de dokter voor het maximale omvang die bij haar past.

,,Maar toen ik voor het eerst een strapless truitje aandeed, waren ze groot en helemaal niet wat ik wilde.” Teleurgesteld ging ze terug naar de arts, die haar verzekerde dat er sprake zou zijn van wondvocht. De borsten zouden uiteindelijk gaan slinken. ,,Hij had gelijk en ik ben nu nog altijd heel blij met ze.”

Een jongetje

Airen Mylene die haar grote liefde vond in Taeke Taekema, heeft ongetwijfeld weer een andere cup want ze is zwanger van een zoon. ,,Voor mij super onverwachts, want ik dacht echt dat het een meisje werd”, aldus Airen. De baby wordt in het voorjaar verwacht.

,,Maar Taeke was altijd heel stellig en vond dat ik ongelijk had. Volgens hem zou het een jongetje worden. Ik moet er best aan wennen, maar ik ben er heel blij mee.”

 

Tags

AIREN MYLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck