Airen smulde van relatie Bridget en André

Airen Mylene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wie het showbizznieuws trouw volgt, kon zijn geluk eind 2019 en begin 2020 op. Er werd over bijna niets anders gesproken dan over de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg en natuurlijk de relatie tussen André en Bridget Maasland. Airen Mylene, een vaste presentator van Shownieuws, laat nu weten te hebben gesmuld van die periode en al het nieuws. 

Goede en slechte tijden

,,We kregen ook de mogelijkheid om er volop van te smullen, want werkelijk álles lieten ze op hun sociale kanalen zien, zeker in het begin”, zegt Airen tegen weekblad Weekend. ,,Ik dacht al snel bij André en Bridget: daat dit wel werken?” De presentatrice had het juiste voorgevoel, want niet veel later gingen André en Bridget uit elkaar en dat wakkerde de mediastorm alleen maar aan. ,,Ik zie het zo: als er heel veel aandacht voor je is in goede tijden des te meer aandacht is er in slechte tijden.” Volgens Airen is dat nou eenmaal hoe showbizz werkt en zouden André en Bridget dat inmiddels allebei moeten weten. ,,Het is nogal naïef om te denken dat ze je op de slechte momenten ineens met rust zullen laten of dat mensen daar niets van zullen vinden.”

Voor altijd?

Persoonlijk vindt Airen het leuk om te zien dat André nu weer gelukkig is met Monique, maar denken dat ze nu voor altijd bij elkaar blijven doet ze niet. ,,Ik heb gescheiden ouders, dus daar zet ik altijd mijn vraagtekens bij. Ik denk dat ze wel een tijd bij elkaar blijven, maar of dat voor altijd is, kan ik bij niemand zeggen.” 

Tags

AIREN MYLENEANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDMONIQUE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck