Ajax neemt PSV-fan Frank Lammers (beetje) op de hak

Frank Lammers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Na de eclatante 5-0 overwinning van Ajax op PSV schalde ‘Amsterdam, de stad waar alles kan’ van zangeres Maggie MacNeal zondagmiddag door de Johan Cruijff Arena.

Voor wie het niet doorhad, het was een verwijzing naar een filmpje van PSV met acteur en PSV-fan Frank Lammers dat een dag eerder voorafgaand aan de voetbaltopper door de Eindhovense club was gedeeld via social media.

Frank woont in Amsterdam

PSV-adept Lammers, die overigens al jarenlang woont in Amsterdam, had daags voor de voetbalkraker zich geleend voor het PSV-filmpje waarin het Amsterdam-liedje als achtergrond werd gebruikt.

Het PSV-filmpje was weer een verwijzing naar een video van Ajax voorafgaande aan de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, waarin de kampioensschaal werd omgesmolten. De vier PSV-doelpunten Amsterdam werden nu gebruikt als illustratie in de video met Lammers.

Pijnlijk verlies

Het pijnlijke verlies van de Eindhovenaren, die maar liefst 5 goals moesten incasseren van Ajax, moeten Frank Lammers pijn hebben gedaan. Overigens is de acteur, die de crimineel Ferry Bouman speelt in de Netflix-serie Undercover, zaterdagavond ook in het GelreDome waar hij als fan van Rico Verhoeven de K1-vechter zag winnen.

Ajax nam revanche met de 5-0 overwinning na de pijnlijke 4-0 nederlaag bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan het begin van seizoen. Na de sublieme wedstrijd tegen Borussia Dortmund eerder de week en deze overwinning tegen PSV lijkt de ploeg van Ajax-trainer Erik ten Hag af te steven op het kampioenschap en op een eerste plek in de voorronde van de Champions League.

Zie hier de video met Frank Lammers

Tags

AJAXFRANK LAMMERSJOHAN CRUIJFF ARENANETFLIXPSV

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck