Al maanden stilte rond Julio Iglesias

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wat is er aan de hand met Julio Iglesias? Dat vragen veel fans zich af. De zanger (74) is al maanden niet in het openbaar verschenen, en ook staan er voorlopig geen optredens op zijn agenda.

Gezondheid

De laatste keer dat Julio gefotografeerd werd stond hij buiten een privé-kliniek in Florida. Zijn woordvoerders verzekerden dat er niets met de zanger aan de hand was en dat hij gezond was. Het zou enkel om een routine-onderzoek gaan. Toch maken mensen zich zorgen, want de zanger zag er destijds alles behalve gezond uit. Ook heeft Julio niets van zich laten horen toen zoon Enrique samen met zijn vriendin Anna Kournikiva een tweeling kreeg. Er is geen publieke felicitatie uitgegaan namens Julio.

Julio had een wereldtournee aangekondigd ter ere van zijn 50-jarig jubileum als zanger. Maar van die tournee lijkt niets terecht gekomen. Steker nog: hij is langzaam maar zeker zijn team aan het verkleinen. Zo werkte zijn neef jaren voor de zanger, maar hij is onlangs ontslagen. ,,Sinds een jaar geleden ben ik niet meer bij mijn oom werkzaam”, vertelt hij aan Spaanse media. Ook de oud-manager van Julio denkt dat er iets mis is. ,,De dag dat hij niet meer bezig is met optreden, het opnemen van cd’s of plannen maken ga ik me zorgen maken.”

Fans willen weten waarom het stil blijft rond Julio. Want niet alleen de zanger zelf, maar ook zijn vrouw en kinderen zwijgen.

Tags

ENRIQUE INGLESIASJULIO IGLESIASZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck