Alarmbellen gaan af bij SBS Shownieuws

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De zondagse uitzending van SBS Shownieuws werd volledig in de war geschopt door een alarm dat voortdurend afging. Zowel de presentator als de deskundigen, onder wie Patty Brard, Evert Santegoeds en Frits Huffnagel, wisten niet wat er aan de hand was: maar het irritante geluid ging live door merg en been.

Het onderwerp van Brard, die bij zanger Douwe Bob op zijn feestboot was geweest, kwam niet uit de verf. En ook tijdens de uitzending werd er vanwege de onbekende stoorzender lacherig over gedaan, maar het probleem werd niet opgelost.

Presentator van dienst, Manuel Venderbos bleef er koeltjes onder. Hij zei aan de talkshowtafel dat het niet levensbedreigend was. Het leek er eerder op dat er sprake was van een brandalarm, maar wat er precies aan de hand was bleef in nevelen gehuld.

De aandacht van de kijker werd behoorlijk afgeleid van het gepiep. Behalve het onderwerp van Brard ging ook de nabeschouwing van het Songfestival behoorlijk de mist in. Huffnagel blijkt in de Raad van Toezicht te zitten bij AVROTROS, zo zei hij. Niet duidelijk is of er harde noten worden gekraakt over de afgang van Mia en Dion. Ze bereikten in Liverpool slechts de halve finale en behaalden een armoedig resultaat. Ze eindigden drie na laatste.

Tags

EUROVISIE SONGFESTIVALFRITS HUFFNAGEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck