Albert en de tweeling op vakantie: waar is Charlène?

Charlene niet mee op gezinsvakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Net op het moment dat alles weer goed lijkt te gaan tussen Albert en Charlène, laat Albert haar thuis wanneer hij samen met de tweeling Jacques en Gabriella op vakantie gaat. Waarom is Charlène niet mee?

‘Gesteund door Albert’

Na haar ernstige oor-, neus- en keelinfectie én de hardnekkige geruchten over een scheiding met Albert, lijkt het eindelijk weer beter te gaan met Charlène.

,,Ik heb een moeilijke tijd doorgemaakt, maar ik had het geluk dat ik werd gesteund door mijn man, mijn kinderen en mijn familie”, vertelde ze aan News 24. ,,Ik voel me fysiek veel sterker. De weg is lang, moeilijk en pijnlijk geweest. Ik wil niet te snel gaan, maar ik voel me wel rustiger.”

Waar is Charlène?

Opvallend is dat ze in het interview liefdevol over Albert praat. Ook liet het koppel onlangs weten dat er geen sprake is van huwelijksproblemen, laat staan een scheiding.

Maar nu worden de geruchten tóch weer opgerakeld. Albert ging onlangs samen met Jacques en Gabriella op vakantie en bezochten Disneyland Parijs en Parc Astérix. Een echt gezinsuitje, maar tot verbijstering van de Monegasken ging Charlène niet mee.

Op een foto, die Paris Match heeft gepubliceerd, staan Albert en de tweeling op de foto met de figuren uit Asterix en Obelix. Charlène is nergens te bekennen.

Tags

PRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck