Albert geeft update over toestand Charlène: ‘Gaat nog maanden duren’

Albert geeft update over status Charlene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het raadsel rondom prinses Charlène is nog altijd niet opgelost. Een maand geleden trok zij zich terug uit het openbare leven en sindsdien is er weinig van haar vernomen. Prins Albert heeft nu besloten een update te geven over haar toestand.

Twee dagen geleden bracht Charlène een kerstkaart naar buiten van haar man en hun twee kinderen. Met een kerstboom op de achtergrond en haar man knuffelend, verscheen de prinses in een gouden jurk. ,,Ik wens iedereen fijne en veilige feestdagen. Met alle liefde”, schreef ze erbij.

Fysieke en emotionele vermoeidheid

Vanwege die kerstkaart werd er gesuggereerd dat Charlène de feestdagen met haar gezin zou doorbrengen. Helaas is dit niet het geval, zo meldt het Spaanse ‘Hola!’. Charlène is nog steeds niet terug in het paleis en is zonder haar gezin aan het herstellen van de fysieke en emotionele vermoeidheid die veroorzaakt is door haar ernstige infectie. Ook kampt ze nog altijd met ernstig gewichtsverlies, veroorzaakt door de drie operaties die ze in Zuid-Afrika moest ondergaan.

Hoewel een nieuwe officiële verklaring van het prinselijk paleis verzekert dat het herstel van Charlène ‘bemoedigend’ is, gaat het herstel ‘nog een paar maanden duren’. Albert maakt wel bekend dat hij samen met de kinderen haar zal komen opzoeken.

Charlène’s vader zou volgens ‘Hola!’ erg optimistisch zijn over het herstel van zijn dochter. Met een achtergrond als atleet is ze ‘een sterke vrouw die dit zal overwinnen’.

Tags

ALBERTCHARLENEMONACOPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck