Albert Verlinde boos op Patty Brard: ‘Dit gaat echt te ver’

Albert is boos op Patty
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Patty Brard deed onlangs uitspraken over Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel. Zij vond dat Edwin wel heel snel een nieuwe liefde gevonden had. De uitspraken van Patty schoten bij Albert Verlinde in het verkeerde keelgat. ,,Dat mag die man toch helemaal zelf weten?”

‘Laat ze dat zelf bepalen’

Edwin Spee heeft een paar maanden na het overlijden van Bibian Mentel een nieuwe liefde gevonden. Vol trots wijdde hij er een uitgebreide emotionele Instagrampost aan. Patty kon het maar niet begrijpen en deelde haar ongenoegen over de actie. ,,Je bent geen 18 hé? En je hebt net een vrouw die is overleden”, zo zei Patty.

Albert Verlinde schrok van de felle uitspraak die Patty deed. Hij vindt dat het niet aan haar is om daar een oordeel over te vellen. ,,Dat mag die man toch helemaal zelf weten?”, zegt Albert in Shownieuws. ,,Ten eerste is er jarenlang een verdrietige periode aan voorafgegaan, dus het is niet dat ze onverwacht is overleden. Ze hebben er lang met elkaar over kunnen praten.”

Dat de kinderen hun goedkeuring geven, is het belangrijkste vindt Albert. ,,Als je nu ook zijn zoon er zo over ziet praten, dan denk ik: nou laat ze dat alsjeblieft zelf bepalen of ze het willen of niet.”

Edwin over zijn nieuwe liefde

Vorige week maakte Edwin Spee bekend dat hij gelukkig is met zijn nieuwe liefde Mandy. ,,We zijn vooral heel erg bezig met gewoon nu genieten en we zien wel wat de toekomst brengt”, zei hij gisteren in Shownieuws. ,,Het is wel zo leuk en ik hoop dat het lang duurt, want ik kan echt heel fijn met haar praten. Naast mijn verdriet, ben ik wel op heel veel momenten weer gelukkig.”

Hij legde ook uit waarom hij met de uitgebreide Instagrampost kwam. ,,Ik kreeg ’s morgens een anonieme tip dat er een mailtje zou binnen zijn gekomen bij allerlei redacties, waarin stond dat ik regelmatig werd gezien bij een straat in een dorp. Dan kan ik beter zelf iets neerzetten, met mijn eigen woorden.”

Tags

ALBERT VERLINDEEDWIN SPEENIEUWE LIEFDEPATTY BRARDUITHAAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck