Albert Verlinde reageert op ruzie met Connie Witteman

Albert Verlinde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het knetterde afgelopen weekend enorm tussen Connie Witteman en Albert Verlinde. Nadat Connie haar vraagtekens zette bij het beleid van premier Rutte kreeg ze van Albert op haar kop. Albert, die ook haar buurman is, zei haar ‘door het trappenhuis te willen sleuren’. Connie pikte deze uitspraak niet en gaat aangifte doen tegen haar buurman. Nu reageert Albert op de uitbarsting…

Het liep dit weekend helemaal uit de hand tussen Connie en Albert. Connie haalde zich de woede van Albert op de hals nadat zij kritiek uitte op premier Rutte. Dit schoot bij fervent VVD aanhanger Albert Verlinde helemaal verkeerd. Aan de desk bij Shownieuws liet hij zich helemaal gaan.

,,Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken. Ik vind dit zo: waarom dóe je dit nou? Wat heeft dit nou voor zin? Het is toch niet Rutte die zegt dat dit kan? Er zit een heel team achter van mensen”, aldus Albert.

Connie reageerde op haar beurt woest op Albert’s uitspraken, die in haar ogen een dreigement waren. Zij spreekt van schande en zei aangifte tegen Albert te gaan doen. ,,Omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen.”

Burenruzie

De buren hebben het dus flink aan de stok met elkaar. Het is Albert niet in de koude kleren gaan zitten. Bij talkshow Beau aan tafel vertelde Albert dat hij direct na de uitzending van Shownieuws contact had proberen op te nemen met Connie. Zij liet meteen weten geen behoefte aan contact te hebben.

Albert vertelt waarom hij zich zo boos maakte over Connie’s uitspraken. Hij noemt de video van Connie, waarin zij oproept de grenzen te sluiten, onverantwoord. ,,Iedereen mag zijn eigen mening hebben en iedereen mag zijn eigen emotie hebben,” laat Albert weten.

Wel benadrukt hij geen dreiging te vormen voor Connie. ,,Het was overdrachtelijk bedoeld. Ik wil helemaal geen lijfelijk geweld,” aldus Verlinde.

Als het aan Albert ligt leggen de buurtjes het gauw weer bij. ,,Ik hoop oprecht dat het snel goedkomt,” zegt Albert over de oorlog.

Tags

ALBERT VERLINDEBURENCONNIE WITTEMANRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck