Albert Verlinde slaat weer toe: ‘Sander is een schreeuwlelijk’

Albert Verlinde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het heen en weer gekat tussen de twee zet zich onverstoorbaar voort: Albert Verlinde haalt weer hard uit naar Sander Schimmelpenninck. Hij noemt Sander een schreeuwlelijk in Shownieuws.

‘Welmoed is sterker dan hij’

Sander en Albert vliegen elkaar al een tijdje in de haren. Maandagavond deed Albert er nog een schepje bovenop. In de uitzending werd het vertrek van Schimmelpenninck bij Op1 besproken waar Albert aangeeft Schimmelpenninck het minst goed bij Op1 te vinden passen: ,,Hij is de enige bij wie het niet goed uitgepakt is. Dat is dan wel een beetje balen. Je zag het ook aan hem. Hij zat er een beetje ongelukkig te kijken. Je zal Welmoed Sijtsma, die veel uren heeft gedraaid in de ochtend, veel sterker zijn dan hij. Dat is niet lekker voor hem om te zien.”  

‘Dat past niet bij Op1’

Ook Bart Ettekoven trekt Sander’s rol bij Op1 in twijfel: ,,Ik vind niet dat hij niet goed was, maar je ging je op een gegeven moment afvragen – zeker de afgelopen weken toen hij zo enorm fel van leer trok op Twitter over de prinsesjes enzo – wie de echte Sander is. Is het die brave meneer in dat keurige pak aan die talkshowtafel bij Op1, of is het die schreeuwlelijk op Twitter? Albert reageert vastberaden: “Ik denk dat het die schreeuwlelijk is”. Albert verklaart waarom hij dat denkt: ,,Ik heb vandaag een beetje rondgebeld en hij heeft voor de zomer gezegd dat hij ermee stopt. Eigenlijk zijn die grote rellen ook de afgelopen weken naar buiten gekomen, alsof hij zó in een keurslijf zat, dat hij dacht: ik moet wel laten zien wie ik ben. Dat is inderdaad een Sander die graag schreeuwt en tegen dingen aantrapt. Dat past niet bij de rol die hij bij Op1 had.”

Sander vs. Albert

Het is niet de eerste woordenwisseling tussen Sander en Albert. Toen Sander vertelde zijn Zweedse vriendin te ontmoeten in Denemarken, om zo niet in thuisquarantaine te hoeven noemde Albert hem een ‘betweter’ en vond het ‘smakeloos op welke wijze hij thuisquarantaine ontwijkt’. Sander liet deze felle kritiek niet zomaar aan zich voorbijgaan en reageerde via Twitter: ,,Ik hou me netjes aan de regels, maar moet van ons nationale geweten alsnog thuisblijven, want dat vinden de kijkers van de Campingzender ook. Sodemieter op met je flutitems yourself, TokkieTV.”

Tags

ALBERT VERLINDEOP1SANDER SCHIMMELPENNINCKSHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck