Albert Verlinde staat stil bij mijlpaal: 30 jaar sinds tv-debuut

Door: DitjesDatjes
02-10-2022

Albert Verlinde staat stil bij een mijlpaal: de presentator en theatermaker maakte dertig jaar geleden zijn tv-debuut. Verlinde begon in 1992 als presentator bij het programma Showtime op RTL 4. Sindsdien was hij te zien bij diverse programma’s, waaronder de entertainmentprogramma’s RTL Boulevard bij RTL 4 en Shownieuws bij SBS6.

“Een bijzondere week; 30 jaar geleden maakte ik mijn presentatie debuut met Paulien Huizinga in showtime bij RTL 4,” schrijft Verlinde. Bij het Instagrambericht deelt hij een foto van het AVROTROS-blad TrosKompas, waar een foto op te zien is van Verlinde en Huizinga. “Mooie voorpagina Tros kompas,” vindt de producent. “30 jaar op tv. 30 jaar entertainment rubrieken. Wat vliegt de tijd!!”

Verlinde was tot voor kort nog te zien als expert bij Shownieuws, maar gaf een paar weken geleden aan te stoppen. Zijn contract liep nog tot mei 2023, maar Verlinde liet weten dat het “teveel werd”. “Mijn dagen zitten vol met mijn werk als producent, mijn lidmaatschap van de gemeenteraad en talloze extra functies. Ik merkte dat het te zwaar werd om ’s avonds dan ook nog naar de studio te rennen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD