Albert Verlinde weet nog niet of hij bij Talpa wil blijven

Door: DitjesDatjes
01-12-2020

Albert Verlinde heeft nog geen idee of hij zijn contract – dat binnenkort afloopt – bij Talpa wil verlengen. Daar gaan de entertainmentdeskundige en zijn werkgever in het nieuwe jaar naar kijken, vertelt hij aan het AD.

Albert is nu nog te zien bij Shownieuws op SBS6, maar hij weet nog niet of hij dat wil blijven doen. “Ik heb gisteren met SBS gezeten, maar ik heb nog niet over een nieuw contract gesproken. Daar gaan we in het nieuwe jaar naar kijken.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zelf heeft hij daar nog geen besluit over genomen. “Maar SBS kan ook zeggen dat ze niet door willen. Ik heb het naar mijn zin bij Shownieuws. Ik vind het nog steeds leuk om te doen, maar ik word in april zestig. Het is ook tijd dat ik ga nadenken hoe mijn leven er de komende vijftien jaar uitziet.”

Albert heeft per 1 december wel zijn functie als Managing Director van Stage Entertainment Nederland neergelegd. De theaterproducent besloot te vertrekken omdat hij een andere weg wil inslaan. Nog altijd staat hij achter die beslissing. “Ik ben uitgebreid in het zonnetje gezet. Maar ik heb geen moment gedacht dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD