Albert Verlinde zegt sorry tegen Connie Witteman

Albert Verlinde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Albert Verlinde heeft dinsdagavond zijn excuses aangeboden tegen Connie Witteman. De buren hadden dagenlang een verhitte ruzie, die Albert het liefst de kiem in smoort.

De reden achter de burenruzie was Connie’s openlijke kritiek op premier Rutte. Zij zette op Instagram haar vraagtekens bij de premier. Dit deed Albert’s bloed koken. Hij haalde hard uit naar Connie en zei in Shownieuws dat hij haar ‘door het trappenhuis wilde trekken’. Reden voor Connie om direct aangifte te willen doen, zij vond het schandalig dat Albert haar publiekelijk zo schoffeerde.

Excuses

,,Ik heb natuurlijk geen enkel moment de intentie gehad om Connie door het trappenhuis te trekken”,begint Albert aan tafel bij Shownieuws. Als het aan hem had gelegen hadden zij het al veel bijgelegd. Ook benadrukt hij dat hij ’s nachts niet aangebeld heeft bij Connie. Een vermoeden dat door Connie’s advocaat de wereld in werd gebracht.

Albert vindt het vervelend dat dit zo gelopen is. ,,Als ik het nou zou hebben met anderen die ik nooit tegenkom, zou ik zeggen: laat zitten. Maar als je elkaar constant tegenkomt… En ook voor andere bewoners in het complex die denken: die hebben heibel met elkaar. Ik wil niet dat iemand om wat voor reden dan ook bang is.”

“Kort gezegd”, vervolgt hij. “Om die redenen zeg ik echt dat het gewoon niet mijn bedoeling was. Dat dat ook nooit mijn bedoeling geweest is. Dat ik dat al 48 uur aan het ‘appen’ ben. Dat ik dat hier ook nog een keer zeg. En als dat voor zoveel angst en reuring gezorgd heeft, dan zeg ik sorry tegen mijn buurvrouw. Dat was gewoon niet de bedoeling.”

Connie heeft vanmorgen aangegeven zijn excuses te accepteren. Zo schrijft ze op haar Instagram: ,,Albert, Dankjewel voor je excuses, ik heb besloten het verder te laten voor wat het is. Connie”

LEES OOK:

Albert Verlinde reageert op ruzie met Connie Witteman

Tags

ALBERT VERLINDEBURENCONNIE WITTEMANRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck