‘Alberta Verlinde’ slaat keihard terug naar Sarah en André

Alberta Verlinde
Door: Jos La Grande
14-09-2021

Het media-oorlogje tussen ‘Alberta Verlinde’, de alias van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, versus André Hazes en zijn vriendin Sarah belandde dinsdagavond in een nieuwe episode. Yvonne sloeg na eerdere aantijgingen keihard terug in een video op YouTube van maar liefst 20 minuten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Coldeweijer, een vat vol cynisme maar ook een digitale speurneus naar medianieuws, legde uit dat ze door haar ‘spionnen’ al snel werd getipt dat Sarah van Soelen naar een kliniek in het Spaanse Alicante was vertrokken. Dat het om een afkickkliniek zou gaan, zo onderstreepte Coldeweijer, was slechts een gerucht.

Coldeweijer legde uitvoerig uit dat ze anders werkt dan de rubrieken RTL Boulevard en Shownieuws. Ze wil via haar social media-kanalen ‘juicy’ nieuws brengen in tegenstelling tot de deze tv-rubrieken.

Stoppen met pesten

Sarah en André drongen er maandagavond op aan dat deze ‘Albertina Verlinde’ zou moeten stoppen met pesten. Sarah voegde daar nog aan toe ‘Girls who support girls‘.

Dat laatste werkte echter als een rode lap op een stier bij Coldeweijer, want ze etaleerde hoe Sarah en ook André via Instagram in het verleden reageerden op posts van de ex van André, Monique Westenberg. Er waren bovendien codeboodschappen.

Monique Westenberg

Yvonne Coldeweijer liet er in de video geen misverstand over bestaan wie zij support: Monique.

Het verzoek van Sarah en André om te stoppen met berichtgeving over hen legde Coldeweijer naast haar neer. Volgens haar kiezen de zanger en zijn vriendin om voortdurend online te zijn.

Meer DenD