‘Album Kanye West uitgesteld tot 6 augustus’

Door: DitjesDatjes
25-07-2021

Kanye West heeft de komst van zijn tiende studioalbum Donda opnieuw uitgesteld. Ingewijden vertellen aan TMZ dat de rapper, die zijn plaat eigenlijk afgelopen vrijdag zou afleveren, nu mikt op 6 augustus.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kanye liet donderdag de nummers van Donda horen tijdens een groot albumfeest in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta. De reacties van de aanwezigen zouden de rapper zo hebben geïnspireerd dat hij besloot verder aan de plaat te sleutelen. Kanye werd zaterdag bij het stadion gespot in dezelfde outfit als die hij donderdag aanhad tijdens het feest. Naar verluidt zou hij er zijn gebleven om verder te werken aan zijn album.

Donda zou eigenlijk vorig jaar al uitkomen, maar ook toen was Kanye nog niet tevreden genoeg over de nummers. Afgelopen week werd bekend dat het album vrijdag zou verschijnen, maar die deadline werd niet gehaald. De rapper heeft zelf nog niet gereageerd op het nieuws dat de release van de plaat weer is verplaatst.

Voor Kanye is het overigens niet nieuw dat hij de deadline van een album niet haalt. De rapper besloot al vaker op het allerlaatste moment nog meer aan zijn muziek te willen sleutelen. Zo werd ook de release van zijn vorige album Jesus Is King (2019) een paar keer uitgesteld.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD