Alcohol hoort bij ritueel André Hazes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een biertje op z’n tijd drinken veel mensen, maar wijlen André Hazes lustte er wel pap van. Zijn zoon André heeft van dichtbij gezien wat te veel alcohol met een mens kan doen, maar toch vertelt hij aan Johnny de Mol dat hij regelmatig bier en sterke drank drinkt.

Wodka

In het programma Waar is de Mol? vraagt Johnny aan André en twee van zijn bandleden of ze rituelen hebben voordat ze optreden. André vertelt vervolgens dat ze die wel hebben, en dat ze vooral bestaan uit alcoholgebruik. ,,Ik drink twee biertjes”, vertelt André over zijn gebruiken voordat hij het podium op moet. Vervolgens gaat er ook nog iets sterkers in: ,,Daarna doen we met elkaar een shotje wodka. Voor het geluk”, gaat hij verder. Hij benadrukt dat niet iedereen daar aan meedoet.

Hoewel hij dus wel van een drankje houdt, wil hij er alles aan doen om zijn zoontje te laten opgroeien zonder alcohol. Daarom drinkt hij thuis geen bier. ,,Ik hou erg van een drankje, maar één regel: niet thuis”, zei hij in juni in De Telegraaf. ,,Ik wil zo goed mogelijk de weg naar een mooi leven voor hem vrijmaken en daar past een lallende pa niet in.”

 

Tags

ALCOHOLANDRÉ HAZESBIEROPTREDENPODIUMWODKAZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck