Alcohol in spel bij auto-ongeluk Barbie

Gerrit en Samantha
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong en haar vriend Gerrit raakten enkele weken geleden betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Tot nu toe wilden de twee er bijna niets over zeggen, maar Gerrit en Barbie besluiten aan weekblad Story meer te vertellen over wat er precies gebeurde. 

‘Heel stom geweest’

Er zaten drie mensen in de auto, waaronder Gerrit en Barbie. Alleen de voormalige realityster raakte ernstig gewond, en naar eigen zeggen waren artsen bang dat ze nooit meer wakker zou worden. De auto waarin het drietal zat botste op een hekwerk bij een viaduct en er waren geen andere auto’s bij betrokken. Gerrit, die blijkbaar achter het stuur zat, vertelt nu hoe de auto van de weg kon raken. 

,,Ik en heel stom geweest”, zegt de man. ,,Maar ik heb echt mijn lesje geleerd. Ik had die dag gedronken. Waarom ik toch achter het stuur kroop, weet ik niet. Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op, maar die middag wel.” Volgens hem had hij vette handen waardoor hij de grip op het stuur verloor. ,,En ik reed waarschijnlijk te hard door die bocht. Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout.” 

Iets mis met auto?

Snel nadat duidelijk werd dat Barbie in de auto zat, kwam ook het verhaal naar buiten dat de auto niet verzekerd was. ,,Dat klopt niet. Ik had die auto net gekocht en hij was verzekerd. Daar heb ik ook alle papieren van.” Maar toch zat er iets niet goed bij de auto. ,,Ik heb die auto met een APK gekocht, maar nu blijkt dat hij nooit goedgekeurd had mogen worden.” De auto blijkt in beslag genomen te zijn zodat die kan worden onderzocht. Ook moest Gerrit zijn rijbewijs inleveren. ,,Ik weet nu al dat ik twee jaar lang niet mag rijden.”

Tags

AUTO-ONGELUKBARBIEBESTUURDERGERRITPARTNERSAMANTHAZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie