Alec Baldwin klaar met Twitter na ‘rel’ rond vrouw Hilaria

Door: DitjesDatjes
19-01-2021

Alec Baldwin heeft zijn volgers laten weten voorlopig te stoppen met Twitter. Volgens de acteur is het sociale medium ‘een plek geworden waar iedereen alleen maar schreeuwt’. En daar heeft Baldwin weinig behoefte meer aan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik vind er niks meer aan. Dus de groeten allemaal,” aldus Baldwin in zijn laatste tweet. Het vertrek van de acteur op Twitter komt een paar weken nadat zijn vrouw Hilaria onder vuur lag, vanwege haar ‘nep’ Spaanse achtergrond. Ze zou geclaimd hebben Spaans te zijn en sprak ook altijd met een Engels/Spaans accent, maar blijkt geboren te zijn in Boston als Hillary Hayward-Thomas. Dat leverde haar een stortvloed aan kritiek op, iets waar Alec zich enorm aan geërgerd zou hebben.

De acteur nam het openlijk voor zijn vrouw op, nadat ze zelf al eerder met een verklaring kwam. Volgens Hilaria ‘vieren de Baldwins beide culturen in huis’ en is er dus niets vreemds aan de hand. Ook voeden ze hun kinderen tweetalig op. Alec voegde daaraan toe dat hij zijn echtgenote altijd zal verdedigen, omdat hij van haar houdt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD