Alec Baldwin nodigt Melania Trump uit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Alec Baldwin heeft First Lady Melania Trump uitgenodigd om eens op te duiken in Saturday Night Live, de sketchshow waarin de acteur al tijden met succes haar man Donald imiteert. Op Twitter heeft hij Melania opgeroepen langs te komen vanwege de controverse rond haar ‘kan me niet schelen’-jas. Volgens de acteur schuilt er een boodschap achter.

“Beste Melania, we weten wat je denkt en wat je voelt”, begint Alec zijn uitnodiging. “Je staat te trillen van verwachting. Trillend met hernieuwde moed. Kom, kom naar het licht. We verwelkomen je als een held op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.”

In een tweede tweet plaatste Alec een oude foto uit 2007 waarop hij met Melania poseert. “We hebben een stoel voor je klaar staan in de make-upruimte.” In Saturday Night Live werd Melania eerder gepersifleerd door Cecily Strong.

De jas van Melania zorgde afgelopen week voor de nodige ophef. Op de achterkant stond de tekst: “I really don’t care, do U?” (Het kan me echt niks schelen, jou wel?). Melania droeg de jas tijdens een reis naar een detentieoord voor minderjarigen aan de Mexicaanse grens in Texas.

 

BuzzE

 

 

Tags

ALEC BALDWINDONALD TRUMPMELANIA TRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck