Alert: Noodsprong prins Andrew om rechtszaak te betalen

Verkoop chalet prins Andrew
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande
Het water stijgt prins Andrew tot aan de lippen. De hertog van York zou met de verkoop van zijn Zwitserse chalet Helora in het skigebied bij Verbier kapitaal willen vergaren oom de gevreesde misbruikzaak in de Verenigde Staten te financieren. Het vakantiehuis zou £17 miljoen waard zijn.

In de media werd donderdagavond volop gespeculeerd over de verkoop van het huis. Reden voor de verkoop is dat zijn moeder Queen Elizabeth categorisch weigert financieel bij te springen. Prins Charles zou woedend zijn geweest toen hij vernam dat zijn moeder zou zijn gevraagd om de rekeningen van Andrews advocaten te vergoeden. Andrew moet zijn eigen rotzooi opruimen, vindt kroonprins.

Vrijdag is het D-Day. Andrew hoort dan of er een proces in New York komt. De prins wordt ervan beschuldigd dat hij de minderjarige Virginia Giuffre via Jeffrey Epstein in 2001 drie keer seksueel zou hebben misbruikt.

Ook een mogelijke schikking heeft voor Andrew, die zijn naam wil zuiveren, grote financiele gevolgen. Die zou volgens waarnemers wel eens kunnen oplopen tot maar liefst $3 miljoen. 

Het huis in Zwitserland met zeven slaapkamers werd 8 jaar geleden voor ruim 16 miljoen Pond aangekocht van de Franse miljonaire Isabelle de Rouvre. Ze waren de Francaise nog steeds aan het afbetalen. Afgelopen vierden Andrew en Sarah Ferguson, die trouwens ook mede eigenaar is, er hun laatste vakantie in het Zwitserse huis, meldt een Brits medium. 

Tags

EPSTEINPRINS ANDREWQUEEN ELIZABETHSARAH FERGUSONVIRGINIA GIUFFRE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck