Alessia Cara wint drie prijzen tijdens online Juno Awards

Door: DitjesDatjes
30-06-2020

Alessia Cara is maandag drie keer in de prijzen gevallen tijdens de bekendmaking online van de Juno Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Canada. De zangeres was daarmee de grote winnares.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Juno Awards hadden eigenlijk half maart al uitgereikt moeten worden tijdens een grote ceremonie in Saskatoon, maar het evenement werd destijds op het laatste moment afgeblazen vanwege de coronacrisis. In plaats daarvan werden de winnaars nu online opgenoemd.

Cara won de prijzen voor album van het jaar en popalbum van het jaar met haar plaat The Pains of Growing en mag zich ook songwriter van het jaar noemen. Shawn Mendes won tweemaal. Hij werd uitgeroepen tot artiest van het jaar en maakte met zijn vriendin Camila Cabello de single van het jaar (Señorita​). De prijs voor beste internationale album ging naar When We All Fall Asleep, Where Do We Go van Billie Eilish.

Het is de bedoeling dat de Juno Awards volgend jaar, als de prijzen vijftig jaar bestaan, weer gewoon live worden uitgereikt. De ceremonie staat vooralsnog gepland op 27 en 28 maart in Toronto.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD