Alex Rodriguez weer beschuldigd van vreemdgaan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

De verloofde van Jennifer Lopez is weer beschuldigd van vreemdgaan. Ditmaal door Zoey Gregory, een Brits Playboy model.

Volgens Zoey Gregory heeft Alex haar veelvoudig gevraagd om een trio. Ook stuurde hij haar een aantal pikante foto’s en zou hij haar graag willen ontmoeten. Het Playboymodel komt nu pas met haar onthulling maar zou de berichten al op 22 december hebben ontvangen. Zoey vindt dat Jennifer dit allemaal niet verdient.

Niet de eerste beschuldiging

Zes weken nadat Zoey het eerste berichtje ontving van de Yankees-speler vroeg Alex Jennifer ten huwelijk. Ze zijn dan nu ook verloofd, maar zal hun huwelijk wel stand houden na deze beschuldigingen aan het adres van Alex?  Dit is namelijk niet de eerste beschuldiging. Voor Zoey was een van zijn oud-collega’s al met de beschuldiging gekomen. Zo zei Jose Canseco dat Alex een verhouding zou hebben met zijn ex-vrouw. Dit schreef hij allemaal op Twitter en hij plaatste zelfs zijn telefoonnummer in een van zijn berichten voor als J-Lo hem zou willen bellen.

Is het waar?

De meeste mensen denken dat de beschuldigingen van Jose Canseco niet waar zijn. Hij zei namelijk dat hij een telefoontje van zijn ex-vrouw had gehoord. Maar Jose heeft eerder in zijn relatie met ex Jessica een fout begaan. Hij heeft haar aardig toegetakeld toen ze in 1997 terug kwamen van hun dochtertjes verjaardag. Dit maakt het niet geloofwaardig voor J-Lo. Want hoe zou het kunnen dat Jose zo dichtbij zijn ex kon komen als er dit is gebeurd in het verleden?

Tags

ALEX RODRIGUEZBESCHULDIGINGENJENNIFER LOPEZJLOOVERSPELRELATIEVERLOOFDEVREEMD GAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck