Alexandra Burke bevestigt huwelijksaanzoek

Door: DitjesDatjes
07-01-2018

LONDEN – De Britse zangeres Alexandra Burke heeft zondag eindelijk bevestigd dat ze verloofd is met Joshua Ginnelly. Op Instagram schrijft de deelneemster van Strictly Come Dancing dat hij haar in december in Parijs ten huwelijk heeft gevraagd. ”Ik heb ja gezegd”, schrijft Alexandra bij een foto van haar hand mét verlovingsring.

”Ik moet glimlachen nu ik dit schrijf, want het was de mooiste dag ooit in Parijs en zo onverwachts. Mijn boezemvriend en mijn grote liefde vroeg me iets waar ik alleen maar van kon dromen. Houden van is een van de meest magische gevoelens dat het leven te bieden heeft. Ik ben zo dankbaar voor deze fantastische man in mijn leven die mij en mijn familie steunt door dik en dun.”

Geruchten over een verloving deden al weken de ronde, maar de winnares van The X Factor in 2008 hield het lang geheim. ”We besloten om dit een tijdje tussen ons te houden om van dit speciale moment te genieten en daarom hebben we niets gezegd”, legt ze uit.

Alexandra’s moeder Melissa Bell, die enige tijd lid was van de popgroep Soul II Soul, overleed op 28 augustus na nierfalen. Ze werd 53 jaar. ”Ik weet dat ze lacht en blij voor ons beiden is. Diep van binnen vermoed ik dat ze ervan wist”, schrijft Alexandra. Ze bedankt haar volgers voor de vele felicitaties en besluit: ”Josh is iemand die me heel gelukkig maakt. Ik heb dit soort liefde nooit eerder gevoeld. Ik hou van je Josh. Ik kan niet wachten op wat de toekomst ons brengt en wat God ons biedt.”

Alexandra Burke en Joshua Ginnely zijn sinds april 2016 bij elkaar.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD