Alexia en Leonor ‘back to basic’

Alexia en Leonor stijliconen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Alexia en Leonor beide prinsessen zijn, lopen ook zij in ‘gewone’ kleding rond. Daarmee lijken ze perfect te passen tussen de studenten op het Atlantic College in Wales, waar niet alleen royals naartoe gaan.

‘Simpele outfits’

Alexia en Leonor lijken graag comfortabele kleding te dragen. Bij Alexia zagen we eerder al bij de jaarlijkse zomerfotosessie van het koninklijk gezin dat ze een wijde groene jeans droeg. En daarmee lijkt Alexia graag ‘back to basic’ te gaan, aangezien de broek gewoon te koop was bij de Zara voor slechts 29,95 euro. Onder de broek droeg de prinses sneakers van Nike.

Het was niet het enige moment waar Alexia de Zara-broek droeg. Het blijkt één van haar favoriete kledingstukken te zijn, want ook bij het klimaatprotest in Wales droeg ze de jeans.

Tijdens de feestdagen was Alexia even thuis en was de koninklijke familie weer herenigd. Het moment werd vastgelegd en op de nieuwe gezinsfoto viel direct de stijlvolle outfit van Alexia op. Maar ook deze outfit kwam van een ‘gewone’ kledingwinkel. De jas die ze droeg, bleek ze gewoon geshopt te hebben bij de H&M.

Trend onder jonge royals

Ook Leonor is meermaals gespot in een ‘gewone’ outfit. Toen ze net samen met Alexia was aangekomen op het Atlantic College, deelde ze een foto van zichzelf bij haar nieuwe school. Leonor droeg op de foto een parka, een simpel gestreept shirt en een donkerblauwe jeans. Onder de outfit droeg de prinses net als Alexia comfortabele sneakers.

En met die kledingkeuzes lijken Alexia en Leonor de trend onder jonge royals voort te zetten. Volgens het Spaanse Hola! dragen jonge royals momenteel het liefst een trendy jeans en comfortabele schoenen. Beide prinsessen gaan naar het Atlantic College in Wales, waar ze in deze outfits perfect tussen de andere studenten zullen passen.

Tags

KONINKLIJK HUISKONINKLIJKE FAMILIEOUTFITPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIAPRINSES LEONORWALESZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck