Alexia houdt trots Nederlandse vlag omhoog op nieuwe school

Alexia houdt Nederlandse vlag omhoog|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Alexia lijkt het erg naar haar zin te hebben op haar nieuwe school in Wales. Er is een foto verschenen waarop alle eerstejaars trots hun eigen vlag omhoog houden. Ook Alexia staat op de foto: trots houdt ze de Nederlandse vlag omhoog.

Het Atlantic College in Wales heeft een foto op Instagram geplaatst waarop alle eerstejaars te zien zijn. Op de school zitten zo’n 350 leerlingen van over de hele wereld. Dat is ook te zien aan de vele verschillende vlaggen die de leerlingen omhoog houden.

Trotse Alexia heeft het naar haar zin

Alexia lijkt het erg naar haar zin te hebben in Wales. Zo zou ze al een goede band hebben opgebouwd met de Spaanse prinses Leonor. En dat is niet gek te noemen: beiden behoren tot koninklijke families, genieten van muziek en houden van sporten als skiën en paardrijden.

Bovendien spreken ze beiden vloeiend Engels en Spaans, wat de communicatie tussen de twee prinsessen een stuk makkelijker maakt. Prinses Alexia is namelijk drietalig opgevoed.

LEES OOK:

Spaanse koningin uit zorgen over vriendschap Leonor en Alexia: ‘Mijn dochter wordt verpest’

Niet de enige royals

Alexia en Leonor zijn niet de eerste royals die naar Wales vertrokken. Meerdere royals gingen de twee al voor, zoals kroonprinses Elisabeth van België die er haar diploma haalde. En ook Willem-Alexander heeft aan het Atlantic College gestudeerd. Hij zal dan ook erg trots zijn op zijn dochter die in zijn voetsporen treedt.

Tags

Koning Willem-AlexanderPrinses AlexiaPrinses LeonorwalesWillem-Alexander

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie